Uncategorized

Забележителни препоръки , които трябва да знаете за летните гуми

Забележителни препоръки , които трябва да знаете за летните гуми

Огромната роля на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на превозното средство и категорична причина за това по какъв начин тя ще се котира в пътната лента – летните гуми притежават безкрайно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните особености . Статистиките сочат , че все повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми SYRON – добавъчни преимущества

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още множество плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни тръби , които дават гаранция за безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; полегати, кръговидни раменни повърхности, които се засягат незабележимо от пътното платно и с помощта на които се прецизира шофирането и се ограничава заплахата от някакво обширно обезобразяване; модерната сликова смес, която отпимизира движението на навлажнена и суха настилка; резултатен дизайн, посредством който се осъществява равно разположение на напора при завой и права, което все пак от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на марката SYRON притежават други оригинални и съществени свойства . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-задоволително сцепление в извънредни ситуации ; системата, която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено товарене и рязко спиране – това са все неща, които съвместно с изведените по-рано такива, правят търговеца на въпросните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е предпоставката да се конкурира успешно с най-представителните фирми в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава респект и обстоятелството , че при производството на летните гуми на SYRON се употребяват много по-олекотени материали, което свежда тежестта на летните гуми до незабележимото. Това дава шанс за по-мащабен пробег и по-ограничен харч на гориво.

Разновидности летни гуми 1
Разновидности летни гуми

Летни гуми от линията на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и успешни фирми в интернационален аспект . Още от формирането си през 1967 година, фирмата се развива непрекъснато в тон с най-иновативните технологии и направления на пазара, за да гарантира удобството и сигурността на водачите . Разнородните модели  летни гуми на Maxxis включват в себе си особени специфики и приоритети . Част от летните гуми са със специална структура , която ги превръща в особено стабилни , и имат относително дълговременен живот, дори и при неточно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в основните прорези и раменните повърхности увеличават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с удобен каркас, които усъвършенстват контрола и спокойствието на пресечен терен.

Повече за  летни гуми 2
Повече за летни гуми

Летни гуми Syron – главни достойнства

Централно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се ограничава вероятността за зараждането на аквапланинг или казано на по-достъпен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с много ниски степени на звук, удобство при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-главното нещо , от което има нужда един шофьор. Нещо повече , SYRON са от онези компании , които включват в индивидуалните си модели новата технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена защита против нейното загряване . Последицата от това е, че летните гуми механически стават употребими за още по-продължителен пробег и значителна трайност даже и при управление с повишена скорост.

Видове летни гуми 3
Видове летни гуми

Летни гуми от SYRON

Безпредметно е да се чудите или тревожите за това какъв вид летни гуми да предпочетете , тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON притежават доста предимства приоритети на съответните условия пред останалите конкуренти. Очевидно е, че периодически на пътната настилка има възможност да се случат ненайдени и неблагопроятстващи обстоятелства .

Летни гуми SYRON – продуктова гама

Видовете за леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON обхваща три специални вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са иновативните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират превъзходно сцепление и подвижност и осигуряват по-скоростно пресичане по тестовата отсечка. Тези летни гуми съставени са от смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и навлажнено ; по-широки външни рамена за по-добро сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които скъсяват спирачния път, най-вече при висока скорост; пластична жичка на коланите, които обезпечават по-благоприятна обратна връзка с шосето и акуратно управление. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става дума за сцепление и прецизност на возенето – това ги конституира като превъзходен избор за моменти, в които се иска върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават верни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на фирмата да създава увлекателно впечатление от управлението . Типа съдържа параметри от 17 инча до 21 инча.

Нашият каталог с  летни гуми 4
Нашият каталог с летни гуми

Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от широки проводници за оттегляне на водата и тръби по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този тип летни гуми притежава допълнително висок скоростен индекс и уголемена трайност на вътрешната конструкция , като гарантира запас от спокойствие при драматични обстоятелства.

Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вашата кола

Летните гуми Cross 1 Plus съставени са от по-твърда смес на предпазителя и вече обговорената технология за вторично изстудяване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за значителна скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани улици .

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за нашата страна и ви предоставаме изобилие от първокачествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Информация за летни гуми 5
Информация за летни гуми
Оферти за летни гуми 6
Оферти за летни гуми
Нашият каталог с  летни гуми 7
Нашият каталог с летни гуми
Най-предпочитаните летни гуми 8
Най-предпочитаните летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 9
Изберете нашите летни гуми

Огромната роля на летните гуми
Летни гуми SYRON – добавъчни преимущества
Летни гуми от линията на производителя Maxxis
Летни гуми Syron – главни достойнства
Летни гуми от SYRON
Летни гуми SYRON – продуктова гама
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно доставчика Dunlop
Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus
Летните гуми Cross 1 Plus – защита за вашата кола
И накрая

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.