Uncategorized

seo оптимизация

 

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В GOOGLE

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни сайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн сделките им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира вашия уебсайт на водещи места в Google, значи сте на правилното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google съумя да премести Apple от челното място в класацията на най-доходоносните бизнеси в света. И разбирате ли защо? С помощта на Adwords! За изминалата година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 са от обявите в AdWords. Това са вашите инвестиции и инвестициите на всички малки и големи предприятия, които не само дават пари на Google, но и си спечелват потребители от това.

Защо ви трябва SEO оптимизация?

AdWords е най-рентабилният бизнес на света! Но все пак само 15% от кликовете в Google са към AdWords банерите. Остатъка – 85% от потребителите според Zero Limit Web са върху органичните страници.

Ако си казвате: Супер, значи няма да си плащаме на Google – това не е добро решение! Щом страницата ви не се показва при водещите три – ще трябва да не прекъсвате да разчитате на Adwords! Това е така, защото 84% от клиентите избират водещите 3 резултата в резултатите от търсенето, а около 1% – върху сайтовете на листите след първата. Сега вече сте запознати къде имате възможността да покриете мъртвец – на втора страница в Google! Вашата страница някъде там ли се крие?

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация

Google ни дава съвет да не обещаваме първо място. Затова ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да споделим, че няма страници, по които да сме извършили SEO оптимизация за шест месеца и които да не се класират на първа страница в Google.

По какъв начин ставаш на чело? След като конкурентите ти останат след теб! Вашият уебсайт ще се класира пред конкурентни сайтове когато има добра SEO стратегия, най-качествените входящи линкове, най-добре подредената структура, страниците с най-добро съдържание, най-добре селектираните словосъчетания и най-регулярно обновяваното съдържание. Това не е тайна, а напълно изпълнима задача, която професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД искаме да изпълним и за вашия сайт!

Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?

За да разполагате с информация какво точно се изпълнява, всяка седмица ще ви изпращаме доклад за дейността по вашия уебсайт, а след края на месеца – доклад за резултатите по ясни правила за SEO оптимизацията: увеличение на трафика, подобрение на местата в Google, количество нови посетители на сайта, време, което потребителят прекарва на сайта, брой създадени и качени на сайта текстове, количество изработени външни линкове.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво можем да постигнем с SEO оптимизацията?

Употребяваме факторите от 2006-та година и с тях сме позиционирали голям брой сайтове на първо място в органичните, неплатени резултати на Google.

Така бизнесите са намалили голяма част от плащанията за AdWords, засилили са сделките си в пъти и са спечелили много нови посетители! Сигурни сме, че професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще успеят да го направят и за вашия сайт!

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разбира се, имате възможността да пробвате да го направите и сами като последвате инструкциите на последващите страници. Ако имате на разположение членове на екипа, на които можете да поверите SEO оптимизацията, те се налага да бъдат обучени, да получават помощ и да има кой да ги контролира при прилагането на целия процес на SEO оптимизация. Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да приложим това за вашия сайт! Резултатите в началото изискват стриктно обучение за период от поне 3 месеца и ежедневна работа от най-малко още три месеца след това.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Понякога уебстраницата ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първо място в Google, там са привлечени много по-голям брой потребители, макар и това да не значи непременно и до по-голям обем сделки. Поради тази причина можете да разберете, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също има нужда от оптимизация – например да обогатите представянето на продуктите, цените, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това звучи страхотно, но можете ли да си представите, че само докато прочетохте този текст за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 милиона търсения и са индексирани над 21 000 новосъздадени страници. Вашите конкуренти не спят! Не спете и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият сайт ще може да се появява на първа страница в Google.

Всеки клиент е неповторим и същото се отнася за всеки сайт! Именно по тази причина и вашата страница има нужда от конкретна SEO оптимизация и стратегия, изготвена според предприятието ви!

Пишете на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете се още днес на контакт 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за позиционирането и на вашата уебстраница на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В GOOGLE
Защо ви трябва SEO оптимизация?
Какво сме постигнали до момента чрез SEO оптимизация
Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?
Какво можем да постигнем с SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Понякога уебстраницата ви може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

1 thought on “seo оптимизация

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.