Разнообразие от интериорни бои и техните специфики

Разнообразие от интериорни бои и техните специфики

В селекцията на интериорни бои и измислянето на обстойна концепция, преди самото начало е необходимо прецизно да проучите пазара и какви типове интериорни бои са достъпни на пазара. Дали стените ви да бъдат лъскави с метални нюанси , да изглеждат сатенено деликатни , провокативни ярки пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Направете си план какви стени си представяте . Интериорният дизайн е баланс от на художника и науката на архитекта, с грижа за сътворяване на удобни среди за живот. Също както хората се променят, стават по-добри и преобразяват така и домовете , където живеят се нуждаят все от нещо свежо , в течение с теченията . Първоначалният ход в реновирането на помещенията е подбора на нов цвят интериорни бои за зида . Безспорно би бил не само най-променящият фактор , а и базата за планиране на обновен интериорен дизайн. Необходимо е да сте наясно, че освен страхотните творчески решения и професионалното постигане на плана от огромна значимост е и марката на боите . Capbg вече пет години зарежда българския пазар италиански стоки за боядисване , с добро име и качество. Боите и лаковете им им се продават в повечето вериги ремонтни магазини в държавата, а по време на изминалите две години търговските им обмени се повишават двойно. Марката е в готовност да ни снабди богат избор за всеки възможен тип повърхност .

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към нанасянето на избрания от нас продукт съветваме да направите грундиране. По този начин получавате върху стената една равна база за работа като изравнява неравностите . Подсигурява равна поглъщаемост и лесно възможно и икономично замазване на интериорна боя. Грундирането не позволява на водата да се абсорбира в основата, точно заради това се оказва от първостепенна важност за укрепването на стените. Съществено важно е освен настроение, интериорите ни да ни гарантират безопасна среда . Грунда се разнася по цялата ширина . Изчаква се да изсъхне два – три часа. Спокойно можем да преминем към поставянето на интериорни бои, когато базовата повърхност е устойчива на драскане.

Ефектни интериорни бои 1
Ефектни интериорни бои

Бои с декоративен ефект

Класически си остават декоративните видове интериорни бои. С металическия си ефект размесен с фин кварцов пясък се трансформира не просто във фон, а и в декорация на интериора на всеки дом. Отличаваща се с висока издръжливост , заради пречупващите си частици. Съединението на багрилната консистенция я кара да бъде идеална за шлайфане и полиране. Перленият ефект се допълва невероятно в комбинация с интериор в златисто и сребристо .

Видове интериорни бои 2
Видове интериорни бои

Висок клас в вътрешния дизайн

Личните ни нагласи и вълнения са отличителен белег едновременно тоновете ни в живота, по същия начин и жанра във визиите на пространствата. Особеностите на разнообразието от стени имат нужда от съответните цветови шарки . Във всекидневната прекарваме основно време с най-близките си . Светлите интериорни бои са най-препоръчвани и използвани . Спалнята на децата често е с по-модерен интериор . Ярките и приятни гами привличат слънчевите лъчи в стаята, в тази връзка ако харесвате дневната светлина тези тонове ще подхождат перфектно във вашата стая . Знаете ли, че в стаите, където прекарваме нощта, обитаваме най-много време от денонощието. Затова е необходимо тоналностите да се сварват в унисон с характеристиките на духа ни . Червените тонове най-добре се индивидуализират гореща кръв, приповдигнатост и динамика. Странен избор за жилищни сгради , избирани в повечето случаи за дизайн на нощни клубове . Виолетовото символизира тайнственост, страст и извисеност . Прекрасни за ползване интериорни бои за спални помещения, както и за спортни помещения . Синият нюанс създава доверие, истина и чистота . Зеленото е олицетворение на природа , растеж и здраве. Придава чувство за нежност и хармония . Удачна боя за обзавеждането на всекидневни , работни места , училища. Жълтите тонове означават наслада , упование, философия , положителни вибрации . Съответстващи на всеки с весело излъчване в своите наситени видове . По-тъмните бежово кафяви бои създават класа и висок стил в проекта на интериора.

Разнообразие от интериорни бои 3
Разнообразие от интериорни бои

Крещящо новият продукт Енканто

Безспорна тенденция в интериорните бои в Италия е Енканто. Измислена на водна основа и с изменчиви от слънчевата светлина нюанси . Съвместима за употреба в множество сгради , с оглед на кадифения ефект , който постига . Продуктите на Енканто са най-актуална модна тенденция на интериорни бои, точно сега навлизаща на българския пазар.

Миещи бои

Друга близка концепция, която бихте могли да откриете в Capbg са миещите материали . Чудесна покривателна способност и моментално съхнене я превръщат в лесна за машинна или ръчна техника на боядисване. Създава приветливост и дава завършващ замах на дизайна . Продуктът е подходящ за съчетание с всеки тип зидове и подходяща за комбинация с други основни бои, което ще направи обстановката разнообразна .

Колко пласта боя ни трябват ?

По никакъв начин не може да бъде осъществено постигането на плътен цвят с нанасяне веднъж на боята. Почти всеки път е нужно поне още едно или две нанасяния за постигане на желания интериорен цвят . За по-тъмните тонове два пъти са предостатъчни, а за светлите три-четири. В случай че планът за дизайна е лично ваш , вие сте точно тези които идеално знаят отговора на въпроса за слоевете боя .

Огромно разнообразие от интериорни бои 4
Огромно разнообразие от интериорни бои

И още от Capbg

Не се колебайте да хвърлите едно око на вариантите на фирмата за екстериорни бои за стени , които биха могли да довършат общата картина за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Ефектни интериорни бои 5
Ефектни интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 6
Огромно разнообразие от интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 7
Изключително добри интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 8
Огромно разнообразие от интериорни бои
Каталог интериорни бои 9
Каталог интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 10
Огромно разнообразие от интериорни бои
Качествени интериорни бои 11
Качествени интериорни бои

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои
Бои с декоративен ефект
Висок клас в вътрешния дизайн
Крещящо новият продукт Енканто
Миещи бои
Колко пласта боя ни трябват ?
И още от Capbg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.