Uncategorized

НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС НАСТОЯЩИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО СМЕ ЗАПОЗНАТИ СЪС НАСТОЯЩИТЕ СМАРТФОНИ?

Способни ли сме много от нас, да си изградим представа за своя ежедневен и съвременен ден, без смартфони? Изчистен отговор на този въпрос задава световната статистика на общият брой употребяващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на клиентите които предпочитат смартфони определено се разраства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават специалистите. Последната година малко повече от 36% от хората по света имат смартфони, за разлика от 2011 г., в която този дял е едва 10. И логиката е ясна , налични са фактори за тяхната популярност.

# ПРЕДПОСТАВКИ , ПРОВОКИРАЩИ ПРОГРЕСИРАЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

поддържане на контакти с индивидуална или делова задача ;

ползването на различни разновидности приложения за интернет търговия или резервации;

запазване на приятни спомени или преживявания ;

слушането на песни, от смартфона, ни зарежда с настроение , заряд и приятни влияния .

КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не се спирайте на смартфон, чиято батерия издържа под 10 часа. Във виртуалния магазин на ООД, може да прегледате лист от смартфони, ефективно изпробвани за дълготраен „живот“. Ето как ще разберете , кое устройство ще ви обещае сигурност и спокойствие – зареждате веднъж , за няколко дни.

Огромно разнообразие от смартфони 1
Огромно разнообразие от смартфони

ТРЯБВА ДА ПРЕЦЕНИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не на последно място , RAM паметта е важна при смартфоните, за да помещавате колкото желаете mp3, игри, картинки и клипчета. 32GB е хубава стойност, въпреки че последните писъци видове смартфони притежават 64GB.

ПЪСТРОТА ОТ ГАМИ ПРОТИЧАЩА ПРЕЗ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно дисплея на смартфоните от съществено значение е вида на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако обърнете внимание , колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на нюансите – AMOLED панелите водят LSD, в този смисъл. Плюсът на новите модели смартфони е, че те притежават висок, динамичен диапазон – HDR, който представя още повече цветова гама .

ПО КАКЪВ НАЧИН ДА РЕШИМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?

Значителният набор от смартфони по магазините, наистина е възможно да ни обърка , поради този факт е от полза при условие, че гласуваме доверие на призната марка сред конкуренцията , както е ООД. Представяме ви съществено важните съвети , които специалистите от ООД съветват. Базови характерни белези за предпочитане на вашият смартфон:

Вижте каталога ни с смартфони 2
Вижте каталога ни с смартфони

НАМЕРЕТЕ ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Намерете вашият смартфон, имайки предвид точният размер на екрана. Ако за вас е важно действието с мобилното устройство с една ръка или пък смятате , че умаленият екран съвпада с стила ви , по-добре се спрете на такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако го използвате по-скоро за гледане на филми , клипчета или развлекателни игри, то по-функционален би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ОПРЕДЕЛЯ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК

Има две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако искате лесно да управлявате телефона си и да получавате най-иновативните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви подсигури това.

ПОТРЕБНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага щом го купите, изберете калъф, който идеално ще пасне на вашият смартфон – това ще го запази от удари или потенциално изпускане върху неговия екран . Дизайна, също трябва да се има предвид, изберете калъф, отговарящ на точно по вкуса ви и с него ви е добре, след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, неизменно е необходима част от протекцията за смартфона – той предпазва дисплея от наранявания и в някои моменти от леки напръсквания с течност ;

Полагайте грижа, запазете смартфона си от вода. Ако евентуално , попадне по-голяма капка или го полеете , веднага махнете батерията, за да може за час да изсъхне и чак тогава я поставете на мястото и .

Еднократно в месеца е необходимо да бъде осъществен изпълнен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Това означава, че за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% следва да оставите батерията да падне до край, падайки до 0 и сам да изключи . По този начин ще запазите живота на батерията за повече време ;

Поддържайте смартфона си чист – изрядното зачистване , ще направи дисплея красота за очите и от което ще изглежда още по-красив . За да свършите това не употребявайте хартия, а просто фина кърпичка, в обратна ситуация , може да нанесете непредвидено надраскване на екрана;

Прибирайте смартфона си, всеки ден на едно и също място, когато сте навън. Разхождайки се в магазин или друга обществена сграда, внимавайте ако го оставяте за кратко , някой е възможно да ви го вземе или открадне. Поради тази причина , не забравяйте да използвате FindMyPhone или идентичната функция, при кражба или загуба .

Вижте каталога ни с смартфони 3
Вижте каталога ни с смартфони

КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ СЪЩИНСКАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, днес е един малък адаптивен компютър, имащ процесор, памет и прекрасен дисплей, върху който можеш да се натъкнеш на каквото ти е потребно . Независимо от това къде се намираме , имаме възможността установим , че мнозинството хора буквално “живеят в“ самртфона си и постоянно търсят нещо, сигурно себе си. Названието смартфон е производно от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това абсолютно изрядно приляга на спецификите на самртфона. Идва момента видим конкретните плюсове от смартфона:

Водим разговори с любимите ни , случва се продължаващо часове или делово търсим колегите ни;

Подчертаваме интернет присъствието си , чрез социалните мрежи, откъдето сме непрестанно на гребена на вълната с най-новите събития , статии и споделяния ;

По-често и по-често смартфоните се ползват и в офиси на фирми, за по-пълноценна дейност ;

При условие, че ни е писнало от ежечасните отговорности, посредством смартфона си, бързо и без усилия „се пренасяме“ в най-интересното ни приложение , за да чуем хубава музика ; да изчезнем в паралелна реалност , чрез грабващ филм; да се посмеем с хумористично предаване или поне за малко да се „изгубим“ в буквите на интересно четиво .

Смартфоните са верен наставник, в случай, че сме прегладнели , без значение дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

Когато искаме да си направим селфи, притежаваме избран момент от точката на събитието ;

Нашите лаптопи са значително по- обемни, сравнение със смартфоните, които не просто са удобни , но се събират в джоба на дънките ни.

Вижте каталога ни с смартфони 4
Вижте каталога ни с смартфони

МЯСТОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Вижте сайта на ООД и подберете смартфона, прилягащ на начинът ви на живот и потребности . Практичен, удобен и с грабващ окото дизайн е вашият смартфон, с него се чувствате себе си . Запознайте се още с секциите в сайта ни запълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Намерете най-добрите оферти за смартфони 5
Намерете най-добрите оферти за смартфони
Намерете смартфони 6
Намерете смартфони
Информация за смартфони 7
Информация за смартфони
Намерете смартфони 8
Намерете смартфони
Разнообразие от смартфони 9
Разнообразие от смартфони
Изключително добри смартфони 10
Изключително добри смартфони
Намерете най-добрите оферти за смартфони 11
Намерете най-добрите оферти за смартфони

КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
ТРЯБВА ДА ПРЕЦЕНИТЕ И RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ПЪСТРОТА ОТ ГАМИ ПРОТИЧАЩА ПРЕЗ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ПО КАКЪВ НАЧИН ДА РЕШИМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?
НАМЕРЕТЕ ИДЕАЛНИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ОПРЕДЕЛЯ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК
ПОТРЕБНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ СЪЩИНСКАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?
МЯСТОТО ЗА ИЗБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.