Uncategorized

Мезотерапията – идеална практика за вашето лице и тяло

Мезотерапията – идеална практика за вашето лице и тяло

Често технологиите по мезотерапия се делят на две разновидности – за лика и за цяло тяло. Като мезотерапията за лицето е предназначена към подобряване и ободряване на кожата на лицето, гарантирайки ѝ качествен и изящен външен образ. От друга страна, мезотерапията за тяло може да има и други положителни функции, да речем активиране горенето на мазнини. Нека в редовете, които следват да разберем всички важни сведения, които да запомните за двата вида мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – този вид мезотерапия е предназначен за вашето лице, областта на гушата и деколтето. Важното е да предостави на тази зона ценните вещества . Доколо е наложителна мезотерапията за лицето ви? Не забравяйте, че с остаряването по кожата се заформят неизбежни белези на годините. Те могат да бъдат принципно отпускане на кожата, изчезване на нейната свежест, изменение на цвета и, разбира се, формиране на бръчки. Мезотерапията ще ви подпомогне да се измъкнете от въпросните гадни резултати и да запазите чистия и привлекателен външен вид на вашия лик. Резултатите от употребата на мезотерапията за кожата на лицето включват качествено подобряване на вида на кожата, отърваване от фини бръчки, едновременно с приключване с ненужните торбички и тъмни кръгове около очите. Това е чудо, помагащо на лицевата кожа да изглежда донякъде като ново.

2. Мезотерапия за тяло – както вече казахме, мезотерапията за тяло се различава от гореописаната по своите главни цели и употреби. Терапията е насочена кардинално към редуциране на излишните мазнини и постигане на въпросната област от човешкото тяло в исканите размери. Въпросният процес се получава съсредоточавайки се в посока на алфа – и бета – рецепторите на клетките, отговарящи за мазнините. Ще се постараем да ви разкажем супер лесно как точно функционират тези рецептори. Може да се каже, че въпросните рецептори са нещо като начало и финал за мазнините. Принципно през алфа – рецепторите мастните клетки си осигуряват мазнини на склад, докато бета – рецепторите ги извеждат при случи, в които тялото се нуждае от по-голямо количество енергийни сили . В този момент се задейства мезотерапията като процедура. Инжектираните чрез мезотерапията полезни вещества стимулират активността на бета – рецепторите по отношение отърваване от на мазнините и ,разбира се, затрудняват последвало връщане на мазнини в телата ни чрез алфа – рецепторите. Така се постигат немалко очаквани за нашето тяло качества. Съобразно зоната на употреба на мезотерапията, тези приятни резултати могат да включват отслабване и извайване на пресата, областта на бедрата, задника или областта на ръцете. В допълнение, чрез мезотерапията ще се стигне до изглаждане на целулита и скъсяване на размерите ни. Ясно е, че, ако бленувате за красиво и здраво тяло, мезотерапията ще ви помогне за постигане на вашите изисквания.

Каква е историята на мезотерапията

Преди да се запознаем с повече информация за всички реализации и особености на мезотерапията, ще ви срещнем общо с първия момент на нейното появяване и обхват. Като процедура мезотерапията е показана и употребена най-рано през 1952 година от Мишел Пистор, прочут през въпросните години медик от Франция. Може да се каже, че намирането на мезотерапията се реализира неочаквано. При френския лекар пристига пациент с астма , който се нуждае от спешни лекарски действия. Уви, в този момент френският лекар не притежава необходимите инструменти. Поради тази причина Пистор решава да действа бързо, за да спаси ситуацията. Медикът хваща една останала счупена спринцовка с четиримилиметрова игла и вкарва в тялото лекарственото средство. Шокът за него е голям, в мига, в който пациентът не само усеща улекване, а на всичкото отгоре и няма и спомен от пристъпа. Естествено, медикът казва за откритието си на негов колега на име Карно. Специалистите реализират редица изследвания, в помощта на които се оформя новаторски 4-милиметрови игли с терапевтична употреба , които започват да се използват при всяка мезотерапия.

Трябва да минат над три десетилетия, преди мезотерапията изрично да получи признание за техника на традиционните медицински схващания. Обявяването е официализиранот през 80-те години от Френската Медицинска Академия. Отначало мезотерапията се използва почти само за лекуване на спортни наранявания или ревматоидни състояния. С времето тя става необходима и в разкрасителната медицина като средство за регенериране на вашата кожа, борба с оплешивяването, намаляване и изглаждане на целулита, редуциране на натрупаните мазнини в някои области с проблеми от тялото и т.н. Качествеността на мезотерапията и положителните следствия, които тази практика предлага на хората, скоростно повишават нейната известност. Не след дълго въпросната добра репутация преминава държавни граници и стига до редица страни в Европа. За да се стигне до днес, когато вече мезотерапията е редовно практикувана процедура за подобряване кожния вид по света. Гарантираните безспорни плюсове, отсъствието на болезненост и неприятни ефекти след процедурата, правят мезотерапията неразделно съединена с бъдещото развитие на естетичната медицина.

Особености на мезотерапия 1
Особености на мезотерапия

Налице ли е вероятност от формиране на странични ефекти от мезотерапията?

Мезотерапията не позволява заплаха от оформяне на сериозни неприятни ефекти за когото и да било. Фактически практиката по мезотерапия се прави с миниатюрна игла, отхвърляща вероятността за виждащи се и дълготрайни белези на човешката кожа. Разбира се, че могат да се появят временни зачервявания, синки или повече зони на усещане на обработената кожна област. Да, но имаме предвид краткотрайни реакции, които напълно се махат в рамките на няколко дни. За алергични отговори изобщо/ в никакъв случай не може да става въпрос, поради причина, че в мезотерапията се ползват киселина с хиалурон, ценни субстанции, които са напълно сигурни за човешкия организъм и се усвояват от него безпроблемно.

Намерете най-добрите оферти за мезотерапия 2
Намерете най-добрите оферти за мезотерапия

Най-честите въпроси за мезотерапията

Накрая завършваме и с няколко основни въпроса за мезотерапията, които по-често се повдигат от всички наши клиенти. Питанията са свързани със същностната част на процедурата по мезотерапия, алергичните реакции и рискованостите за нейното слагане , заедно със свойствата на използваните в нея материали. Информирайте се в следващите редове най-пълната информация, която ви е необходима за мезотерапията.

Типове мезотерапия 3
Типове мезотерапия

Какви са опасностите за прилагане на мезотерапия?

Както за общо взето всички/ за повечето сеанси, за мезотерапията също съществуват някои рискованости. Те се отнасят основно за определени ситуации: жени в бременност и кърмачки, болни от онкологични болести и усещащи системно сърцебиене или припадане. При тези случи не е добре залагането на мезотерапията като метод. Разбира се, съществуват и други състояния, за които без свян трябва да обсъдите с вашия специалист. Едни от тях са познати алергии или пък правено лечение със съдоразширяващи вещества. При положение че се отнасят до вас, кажете на вашия лекар, за да можете да проверите в екип възможностите и рискованостите при потенциално избиране на сеанс по мезотерапия.

Полезни съвети за мезотерапия 4
Полезни съвети за мезотерапия

Истина ли е, че сесиите по мезотерапия не са болезнени?

Наистина, сесиите по мезотерапия са абсолютно безболезнени на никого. За да повярвате , помислете какво реално е същината на мезотерапията. Миниатюрна инжекция, посредством която в организма се поставят добри и захранващи вещества за разрешаване на най-често срещаните кожни неприятности – от загрубяване и умора, до поява на пъпки, различни пигментации и оцветявания. Е, действително няма от какво да се притеснявате. Процедурата по мезотерапия изобщо не е обвързана с възникването на болки или неприятни усещания. Единственото, което бихте усетили, е нежно боцкане или парене на третираното място.

Разновидности мезотерапия 5
Разновидности мезотерапия

Кои са плюсовете на мезотерапията?

При положение че вече разгледахме повечето от ползите на мезотерапията, дойде време да съберем и основните ѝ изгоди за хората. Преимуществата започват от всъщност леката за слагане и без болка процедура на поставяне на мезотерапията, и отговарят за невероятните резултати върху кожата и външния вид на човека, постигнати от нея. Вижте накратко как така мезотерапията всъщност е идеалният избор за вашия случай:

1. Мезотерапия: процедура без болка – важното, което се оказва мезотерапията, е вкарване витамини и ценни субстанции в проблемна област от лицето и тялото. Популярната технология е изключително лесна за поставяне и заедно с това изцяло обикновена за всеки от нас. Затова и няма необходимост да се колебаете заради усещане на болки или каквито и да е противни възприемания по време на мезотерапията. Това, което може да усетите, е съвсем леко пробождане или прекалена топлина в обработената област.

2. Мезотерапия: никакъв риск за здравето – допълнително безспорно съществено качество на мезотерапията, в което трябва да сте сигурни. Мезотерапията не се свързва с никакви значителни странични действия или опасни моменти. Киселината с хиалурон, витамините и общо взето всички подхранващи вещества, използвани в мезотерапията, са безопасни за нашето здраве и се понасят без проблем ./ идеално от него. В този смисъл е малка вероятността от поява на непоносимост и други подобни неискани последствия.

3. Мезотерапия: резултатност – е, да, потребността е най-необходимият плюс за която и да е естетична процедура. Бъдете спокойни, че мезотерапията ще ви я гарантира. Технологията по мезотерапия се оказва целесъобразна мярка за борене с всякакви кожни несъвършенства – като започнем от стареенето и липса на сила, и стигайки до акенична кожа, петна по кожата и неприятни оцветявания. Нещо повече, мезотерапията върши отлична работа по отношение намаляване на натрупаните мазнини и пребразуване на здравето ни и силата на различни области от телата ни. Извън това дали се говори за кожата на лицето или пък на други части от тялото, мезотерапията ви гарантира добри и полезни последствия.

4. Мезотерапия: още повече изгоди – както вече разбрахте от частта „Мезотерапия – основни качества и действия“, мезотерапията печели славата, че е идеална за човешкото тяло в много нива. Ето и причинатанасочвайки се към мезотерапия за изличаване на проблем със зачервяване и пигментации, вие ще придобиете и различни благоприятни реакции. Добре е да кажем, че, да, мезотерапията подпомага за по-доброто кръвообращение към обработената област. От друга, е напълно възможно мезотерапията да изиграе значителна роля за смекчаването на болезнени състояния и мускулни схващания в тази област. Доверявайки се на мезотерапията, вие се насочвате към приближаването до издържливо, завършено и хубаво тяло.

5. Мезотерапия: резултати с трайност – обикновено последствията от мезотерапията могат да се видят в минимален срок седем-осем дни след първото прилагане. Според проблема, който се лекува, се назначават максимум две процедури по мезотерапия за една година. Всяка от манипулациите по мезотерапия върви с терапии за подсилване през няколко месеца. Мезотерапията ще ви донесе значително стабилни резултати за състоянието и външния вид на кожата. За това вие трябва да сте упорити и да се постараете. Стабилните резултати от мезотерапията са в комплект със следене на диети и здравословен живот от всеки клиент. Така че препоръчваме да сте винаги отговорни към здравословното ви състояние, за да получите в действителност максимална ефективност от мезотерапията като процес.

Повече за  мезотерапия 6
Повече за мезотерапия

Каква е функцията хиалуронът в мезотерапията?

Както вече споменахме в този текст, заедно с всички ценни субстанции, в мезотерапията се оползотворява и хиалуронова киселина. Тази киселина се явява безспорно добра алтернатива не единствено и само за мезотерапията, също и за много технологии в естетичната козметика. И има редица причини за това. Първо, хиалуроновото вещество е изцяло естествена субстанция, синтезирана от организма ни при нормални условия. Също така хиалуроновата киселина има специални особености спрямо поддържане на кожното овлажняване, завишаване на еластичността ѝ и отлагане на състаряването. Припомнете си главните характеристики на хиалуроновата киселинна субстанция, превръщащи използването ѝ в мезотерапията така успешно за всички:

1. Не е опасна за клиентите – хиалуронът представлява материя, която се образува в организма ни. Това прави нейното инжектиране едновременно с мезотерапията напълно без никаква опасност. Киселината се поема необикновено бързо от нашия организъм и не предизвиква каквито и да било тежки състояния на алергии или други странични реакции. По каква причина реално е полезно за хората инжектирането на хиалуронова киселина посредством мезотерапия или други терапии? Факт е, че с годините процесът на създаване на хиалуроново вещество, за който ви разказахме, значително се редуцира. Това действа отрицателно на общия вид, гъвкавостта и влажността на кожата. Получаването на допълнително хиалуроново вещество чрез мезотерапията помага за опазване на младостта на кожата и справяне с различни несъвършенства на кожата.

2. Моментални и ефективни последици – инжектирането на хиалуронът в мезотерапията и другите козметични процедури гарантира навременни и реални резултати за човека що се отнася до външността на неговата кожа. Тези навременни и реални резултати са гарантирани при всякакъв вид приложения на киселината с хиалурон в тази насока. Независимо дали говорим за крайно подобряване на кожата, по-доброто ѝ хидратиране или пък махане на различни бръчици, киселината с хиалурон ще ви бъде от голяма полза. Същите свойства на хиалуронът я правят така желана и използвана в практиките по мезотерапия. Бъдете сигурни, че мезотерапията с киселина с хиалурон ще ви осигури мечтаните последствия и ще обнови значително цялостното излъчване на кожата ви.

3. Продължаване на добрия ефект – поредно доста ефикасно умение на хиалуроновата киселина, правещо я да бъде силно идеална за мезотерапия и различни козметични манипулации. Качественото въздействие на хиалуроновото вещество за всяка кожа стои за достатъчно удължен период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След приключването на това време, без никаква опасност може да се реализира поредна манипулация по мезотерапия или всякаква козметична практика със съдържание на киселина с хиалурон, за да се пази здравият и сияен външен изглед на кожата.

4. Лесно и светкавично приложение – за край, процесът по въвеждане на хиалуроновата киселинна субстанция в тялото е особено лесен и в същото време светкавичен за човек. Чесо той се случва в рамките на 10-15 минути. Без значение дали се говори за мезотерапия, лицеви филъри или разнообразни процедури със специалното участие на хиалуронова киселина, липсват сериозна болка или нежелани усещания за клиента. Както разбрахте, просто може да усетите боцване или чувство за парене на третираното място. Тези последствия , естествено, минават бързо след финала на процедурата.

При нас в Мезотерапия ЕООД можете да бъдете съвсем сигурни за полезността и безпогрешността на осъществяваните техники по мезотерапия. Професионалистите ни са с богата квалификация и сериозна подготовка в тази сфера, а използваните продукти за мезотерапията, са само и единствено на най-добро ниво. Изберете Мезотерапия ЕООД и ще имате отлични резултати относно привлекателния и запазен външен вид!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Плюсове на мезотерапия 7
Плюсове на мезотерапия
Типове мезотерапия 8
Типове мезотерапия
Изберете мезотерапия 9
Изберете мезотерапия

Каква е историята на мезотерапията
Налице ли е вероятност от формиране на странични ефекти от мезотерапията?
Най-честите въпроси за мезотерапията
Какви са опасностите за прилагане на мезотерапия?
Истина ли е, че сесиите по мезотерапия не са болезнени?
Кои са плюсовете на мезотерапията?
Каква е функцията хиалуронът в мезотерапията?

2 thoughts on “Мезотерапията – идеална практика за вашето лице и тяло

  1. Интериорен дизайнер за нов къща: При днешния динамичен начин на живот, често жилища се закупуват с цел инвестиция. В този случай е добре да се обърнете към опитен интериорен дизайнер, специалист, тъй като той ще допринесе изключително много към стойността на вашия имот. Интериорният дизайнер е възнаграден, не за труда си, а за визията която ще претвори. Studio Interio – Интериорен дизайн на жилища и бизнес пространства (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

  2. При апартамент за инвестиция, интериорен дизайнер би донесъл най-голяма добавена стойност. При днешния динамичен начин на живот, често жилища се закупуват с цел инвестиция. В този случай е добре да се обърнете към опитен интериорен дизайнер, специалист, тъй като той ще допринесе изключително много към стойността на вашия имот. Формата и функцията трябва да бъдат едно, обединени в съзвучие. Ние сме готови за предизвикателствата! (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.