Uncategorized

Какво трябва да научим относно разнообразните типове автогуми съобразно параметрите на автомобила ви

Какво трябва да научим относно разнообразните типове автогуми съобразно параметрите на автомобила ви

Автогумите са измежду най-значимите елементи за вашия автомобил. Вашите автогуми играят решаваща роля за осъществяването на отлична лекота и свобода във връзка с контрола на превозното средство , и обещават защита , спрямо автогумите, както на управляващия , така и на всички наоколо. Когато искате да постигнете тези очаквания обаче, е нужно да заложите на сигурните автогуми. В този материал ще посочим основните фактори, които е препоръчително да се вземат под внимание при подбора им . В допълнение, ще ви подарим няколко полезни съвета необходими при следходните дейности по монтиране , така че всичко да премине по наистина най-добрия и безпроблемен начин за вас.

Добри цени

– в онлайн пространството ще се натъкнете на автогуми на неочаквано ниски и стандартни за пазара цени. Нашите специалисти през цялото време следят тенденциите на българския пазар в в този контекст, за да обещае изгода за верните наши потребители .

Летни варианти автогуми

– подхождат идеално на метеорологичните обстоятелства по време на топлия пролетно – летен етап в страната . Изделията , от които са създадени те, не позволяват изхабяване при високи скорости, както и повреда поради жаркото слънце . Слагайки на колата си летни автогуми, можете да бъдете сигурни , че те ще останат в изрядно състояние за значително дълъг времеви период .

Универсални автогуми Направени с идеята да се избегне мъчителната и неприятна за някои шофьори на превозни средства замяна на автогумите на всеки шест месеца. Макар и да не са способни изцяло да компенсират зимните или летните такива, те комбинират голяма част от характеристиките на двата вида и предоставят запазването на нужните нива на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми гарантират нормалното шофиране през зимата, а от друга – са издръжливи на познатите летни горещини.

Каталог автогуми 1
Каталог автогуми

Насоки след монтирането на автогумите

след монтажа – след извършването на монтажа , не спирайте периодично да следите състоянието на автогумите. Следете за очевидни разлики в налягането им, външни дефекти , дефекти и всевъзможни може би недобри моменти . Ако откриете такива , задължително обърнете внимание , за да си създадете безаварийно придвижване .

Автогуми – съвети за монтаж

Стъпка по стъпка след закупуването на нови автогуми, идва време и за техния монтаж на посоченото превозно средство. Пристъпвайки към този момент отново има някои полезни методи , които е удачно да направите. Информирайте се кои са те в долните редове :

обърнете се към специалисти – монтирането на автогуми е действие, което е препоръчително да се извършва само и единствено от монтьори, работещи в специализирани сервизи. Не се пробвайте да правите планове самоцелно , защото всяка неточно монтирана автогума е възможно впоследствие да създаде много неприятни злополуки на пътя .

задните автогуми в добро състояние – задните колела принципно не са в пряка връзка с волана на превозното средство , което прави сцеплението с настилката още по-трудно. Затова е препоръчително отзад да да се прикачат най-новите или доброкачествени автогуми с оглед гарантирането на максимално ефективен контрол върху превозното средство и минимализирането на затруднените моменти по време на шофиране .

Намерете най-добрите оферти за автогуми 2
Намерете най-добрите оферти за автогуми

Различните условия изискват различни автогуми – роля и същност

Всяко време от годината се характеризира със личните си особености по отношение на температурата и метеорологичната обстановка около нас. И качествата на автогумите е необходимо напълно да съответстват на точно определените природни условия. Конкретно заради тази перспектива на пазара се предлагат зимни и летни автогуми. Всеки тип от двата е създаден да съответства на случващото се състояние и пътна обстановка. Както знаете са налични и всесезонни автогуми, които до някаква степен отговарят на особеностите на зимните и летните видове . Нека да видим по кое точно се различават един от друг споменатите видове.

Най-предпочитаните автогуми 3
Най-предпочитаните автогуми

Бърза доставка

– идването на поръчаните стоки от сайта ни в повечето случаи се случва веднага в рамките на следходния работен ден. А ако съответният тип гуми не съществува в склада ни и се налага тогава да се внесе от Германия, времето за доставка е до 10 работни дни.

Заповядайте да видите нашите варианти за автогуми

Разгледайте предложенията на сайта ни и си поръчайте пасващите автогуми за въпросния автомобил ! Вижте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Огромно разнообразие от автогуми 4
Огромно разнообразие от автогуми
Невероятни автогуми 5
Невероятни автогуми
Изключително добри автогуми 6
Изключително добри автогуми
Разгледайте автогуми 7
Разгледайте автогуми
Повече за  автогуми 8
Повече за автогуми
Разгледайте автогуми 9
Разгледайте автогуми

Добри цени
Летни варианти автогуми
Насоки след монтирането на автогумите
Автогуми – съвети за монтаж
Различните условия изискват различни автогуми – роля и същност
Бърза доставка
Заповядайте да видите нашите варианти за автогуми

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.