Uncategorized

Изкуството да даряваш подаръци просто ей така

Изкуството да даряваш подаръци просто ей така

подаръци със сигурност са вещи , на които всеки от нас ще бъде щастлив. Без значение дали са за празник или не , те ни карат да се чувстваме оценени, както и да кажем „Обичам те“ , това са подаръците.

Най-не Най-не Най-незнайният непрочутият подарък през годините

След повече от век обсада от гърците на Троя, те изградили кон, изработен от дървесина, които разположили пред портите на града . Войската преустановила блокадата и се оттеглила . Но само така изглеждало . Но това е без значение . Във времената на събитието, обичаите гласели , че победената войска предоставя на противника коня си . Това донякъде е оправдание за троянците, които са останали с впечатлението, че това е дар поради предаването на елините от битката . Краят на историята е познат на всички.

Как ни карат да се чувстваме самите подаръци?

Има изключително много проучвания през годините , които се опитват да отгатнат и преценят усещанията , които се зараждат в човек , когато подаряваме подарък на наши близки .

Най-големият подарък през годините

Категорично хрониките и човечеството не забравят някои важни и мащабни подаръци. Традицията за разменянето на подаръци главоломно натрупва популярност в Европа . Заради тази тенденция даровете са се превърнали в нормална форма и начин да се изрази приятелство , добри съседски отношения или мир между два етноса . Въпросът за най-обемния подарък в миналото не предлага само един отговор . Най-общо казано , най-известният и популярен „ най-грандиозен подарък през вековете “ е Статуята на свободата. Тя е дарена на всички хора от Съединените Щати от французите като поводът е е 100-ната годишнина от приемането на декларацията за независимостта на страната през 1886 година. Подаръкът представлява Либертас – жена в роба, която превъплъщава римската богиня на свободата. Тя носи факла и свитък , където са инкрустирани датата, месецът и годината на приемане на декларацията за независимостта на САЩ . Безспорно този паметник и до днес пази важността си и събира голяма част от посетителите в Съединените Американски Щати.

Изберете нашите  подаръци 1
Изберете нашите подаръци

Подаръците в 21 век

Даряването на подаръци в съвремието е важна част от ежедневието , традициите и разбирането ни. И от историческа и от научна гледна точка можем да констатираме , че подаряването на подаръци се е създало като ритуал в много националности и народи . Схващането , че поднасянето на дарове и подаръци е съществувало като практика още от много години и между толкова различни култури , племена, религии и населени места означава, че самото действие е много по-определящо за човешкото съществуване .

Вижте каталога ни с подаръци 2
Вижте каталога ни с подаръци

Поради каква причина е съществено да подаряваме подаръци?

Установяването на взаимоотношения с хората около нас изгражда у нас усет за цел, както и радост . Това е възприятие, което пречиства душата и вади на преден план най-добрата страна у всеки човек. Както ни учи и една много стара, българска поговорка „по-хубаво е да даваш, от колкото да получаваш“.

Психология зад купуването на подаръци

Сега купуването на подаръци е познато във всички държави на Земята, по разнообразни поводи – празнуване на рождени дни, юбилеи , за берекет , най-мили пожелания, за излекуване от болест , да кажем „Обичам те“ или просто да изразим без думи „благодаря“ . Подаръци се разменят на различни хора – членове на семейството , добри приятели, колеги в офиса , дори на шумните съседи. В психологията, която е скрита зад купуването на подаръци, най-важно е едно ключово нещо – те ни дават възможността да се сближим на емоционално ниво с човек . Човекът , който избира подаръка, изобразява чувствата и емоциите си с мисълта , че ще предаде щастието с човека , за който е предназначен дара . Човекът, който получава подаръка открива не само подаръка , но и емоциите към самия подарък и човека, избрал подаръка. Именно с подаряването на подаръци се установява емоционалната връзка между личностите .

Каталог подаръци 3
Каталог подаръци

Подаръкът с най-висока стойност

Това е доста лесен въпрос и едва ли има някой, който няма да се досети – най-скъпият подарък в историята е Тадж Махал. Позициониран близо до индийския град Агра, дворецът е дело на моголския император Шах Джахан за да отбележи смъртта на любимата му жена Мумтаз Махал. Стоежът на мавзолея отнема 21 години до окончателното му завършване и там се намира гробът на неговата жена . Мавзолеят е издигнат от бял мрамор, като за времето си е излязъл на стойност 32 млн. рупии. Към 2017 год., това се е равнявало на около 52,8 млрд. рупии или 827 милиона долара . Сега този подарък на императора за съпругата му е вписан като културно наследство на ЮНЕСКО.

Най-големият повод да си раздаваме подаръци

Коледа. Няма човек, който не харесва Коледа . Очакваме я с нетърпение и без съмнение това е времето за даряване и получаване на подаръци. Без значение дали все още вярвате в добрия, белобрад старец или сами подбирате най-подходящия подарък за себе си, Коледа несъмнено е датата , когато сме подготвени да отделяме най-много за подаръци.

Огромно разнообразие от подаръци 4
Огромно разнообразие от подаръци

Щастливи сме, когато подаряваме подаръци!

Най-просто казано , подаряването на подаръци със сигурност ще накара всеки човек да е доволен от себе си. Именно затова , дарявайте подаръци за да се чувствате щастливи ! Освен нашите предложения за подаръци, обърнете внимание и на :

значки
чаша със снимка
възглавница със снимка
баджове
печат на тениски
пъзел със снимка
рекламни тениски
тениска със снимка
рекламни чаши
връзки за баджове

Най-предпочитаните подаръци 5
Най-предпочитаните подаръци
Най-добрите подаръци 6
Най-добрите подаръци
Оферти за подаръци 7
Оферти за подаръци
Най-добрите подаръци 8
Най-добрите подаръци
Най-добрите на пазара подаръци 9
Най-добрите на пазара подаръци

Най-не Най-не Най-незнайният непрочутият подарък през годините
Как ни карат да се чувстваме самите подаръци?
Най-големият подарък през годините
Подаръците в 21 век
Поради каква причина е съществено да подаряваме подаръци?
Психология зад купуването на подаръци
Подаръкът с най-висока стойност
Най-големият повод да си раздаваме подаръци
Щастливи сме, когато подаряваме подаръци!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.