Uncategorized

Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – всичко за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – всичко за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А компанията , която показва дрехи jack and jones принципно? Не обръщайки внимание на това, че в България тя да не е сред най-популярните , си определено си струва да се запознаеш по-добре с нейните изобретения и да намериш точно тези сред тях, които са присъщи на твоя собствен стил и начина, по който гледаш на света !

Виж и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще срещнеш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на бранда, така че доказано са си отвоювали световно одобрение . В тяхното число са изчистените тениски от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фин плат от мек памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за спортни дейности , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладния период от време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и много еластични , но не дразнят кожата . Към линията дрехи Jack and Jones Core са и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и защитават от вятъра, подхождат на всеки стил и имат много джобове, създадени , за да събират на едно място всичко необходимо .

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 1
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните в Европейския съюз, но и навсякъде по света

Както успя да узнаеш и в предходната ни статия, определена за марката, дрехите Jack and Jones съумяват да си извоюват слава не само в страните от Европа , но и навсякъде по света. Брандът поддържа сътруднически отношения с различни фирми, обединени от подобни замисли и които споделят подобни ценности. Дрехите Jack and Jones са предназначени към младежите и работещи хора, точно като теб, които се интересуват от тенденциите на модата и се стремят оутфитът им да отговаря именно на тях. Артикулите им съчетават изчистената визия с модерните към настоящия момент трендове , за да те спечелят за постоянно , като почитател и поддръжник .

Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки един сезон

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки ден – произвеждат се оригинални модели от модерни и различни платове блузки с къс ръкав и ризи, в цялата палитра от цветове или с допълнени детайли , популярни в конкретния етап на представяне пред клиентите на колекцията . Тъкмо за тази определена линия дрехи Jack and Jones, фирмата работи в близко съдружие с неголям на брой обичащи това, което правят доставчици , които търсят максимално добро качество на продукта преди да стигне до пазара. Посредством колективната им работа , дрехите Jack and Jones стават задължителни за гардероба на всеки човек , валидни за всякакъв повод . Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже със съвременен лайфстайл и стилен външен вид – такива , които се налагат изчистената линия , но в по-съвременна и тренди вариация.

Изключително добри дрехи Jack And Jones 2
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в градската улична култура . Типични за тях са голямото количество изображения, които приличат на улични рисунки, използвани при изработката им, и новаторските детайли . Използваните тъкани са с високо качество , а основните цветови палитри – класически, за да може детайлите да се откроят по-ярко . Серията дрехи Jack and Jones Core съчетава формалната и всекидневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с изобразени картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и тънки пуловери. Новаторската визия на дрехите Jack and Jones се постига посредством изрязани шевове и редица други технически орнамента, малка палитра от цветове, естествени нюанси, комбинирани със смели , изпъкващи цветове, които грабват окото и неминуемо привличат вниманието . Серията дрехи Jack and Jones Core оправдава търсенията на младите мъже , които се ръководят от трендовете в модата. Начинът на живот в града и активният живот ясно се вижда, като се съди по стила им на обличане.

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 3
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да представи възмножно най-голям комфорт за всекидневието , без, разбира се, да неглижира първокласното качество на тъканите , необходими за направата им. Именно сред тези дрехи Jack and Jones попадат предложенията за спорт на марката , които вероятно ще провокират любопитството ти! Инспирирани от динамичния начин на живот , който създава хармония между спорта, модата и функционалното облекло , дрехите Jack and Jones Tech подхождат за различните условия на климата през отделните сезони . Те ще се харесат на представителите на мъжкия пол, за които е важно качеството и удобството , харесват спорта , но не са готови да не обърнат внимание добрата визия. Абсолютно всички дрехи Jack and Jones от тази серия са подходящи за дейности навън и сред зеленината , а прибавените елементи са иновативни и имат за цел да ти помогнат много, когато се намираш в такава обстановка.

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 4
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се основават на изчистена кройка и се характеризират с бляскави дрехи и модели , познати като „икони“ в обществото. Отлично разпознаваемата класика е аранжирана с модерни акценти , от актуалните тенденции .

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са окрилени от поп културата на града – начинът на обличане е интересен и различен , от него лъха радост , а инспирацията за тях е от най-модерните течения. Те са много качествени и обединяват в себе си комбинация от цветови гами и стилове , които ти дават шанса да изградиш абсолютно всяка визия по начина, който ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и смели , които подхождат на личностите, които не се боят да изпъкнат сред другите. Насочени са към иновативните мъже , които много често комбинират многообразни стилове в елементите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага многоцветни дрехи, като тениски с щампа , ежедневни блузи , суитшърти и дънки .

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Открадни нещо за визията си

Успяхме ли да привлечем вниманието ти? Силно очакваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към използваните материали и изработените детайли , за да обхванат различните начини на обличане и специфичната индивидуалност, която да ти понрави и да можеш да избираш сред многобройните предложения . Компанията наистина заслужава да бъде оценена и в България по начина , по който се е утвърдила и в другите държави.

Обърнете внимание и на повече наши модели и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 6
Изберете нашите дрехи Jack And Jones
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 7
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones
Каталог дрехи Jack And Jones 8
Каталог дрехи Jack And Jones
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 9
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Виж и ти!
Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в страните в Европейския съюз, но и навсякъде по света
Дрехите Jack and Jones са модерни за за всеки един сезон
Колекцията дрехи Jack and Jones Core
Стилът дрехи Jack and Jones Tech
Линията дрехи Jack and Jones Premium
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Открадни нещо за визията си

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.