хладилници

хладилници

Хладилниците – необходими и все по-високотехнологични

Вече не ни прави впечатление незабелязаното присъствие на хладилниците у дома, че понякога забравяме колко са ценни и си припомняме/ си спомняме колко са ни необходими в момента, в който се случи повреда. И първо се ядосваме, после се поддаваме на притеснението, и накрая се съгласяваме, че нито сме искали да поддържаме хладилниците си, нито сме сме реагирали от „предупрежденията“, които са ни давали, че че не всичко е както трябва. Често се стига до момента, в който хората си купуват нови хладилници. Ако и вие сте на този важен етап от живота си, екипът на Top Market е квалифициран, за да ви преведем в пътя към купуването на хладилници, до прецизирането на детайлите и онлайн поръчката.

Щом се нуждаете от нови хладилници, нашият екип е на разположение . Нека започнем и да ви запознаем с малко любопитки.

Как се размразяват хладилници

Обикновено съвременните хладилници имат система, с помощта на която сами се размразяват . Това се случва с помощта на специален за целта изход, през който излиза водата и се изтича в специално легенче, а след това идва процес на изпарение. Ако ви се иска, може да чистите отвора и тавичката, за да допринесете за по-дългия живот на вашите хладилници.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

Познавате ли правилата как трябва да се преместват хладилниците?

Като професионалисти, разполагаме с отговора на този въпрос. Майсторите съветват хладилниците да се пренасят отвесно , като причината е в компресора. В него са вградени щифтове, които са произведени така, че да минимализират повреди на теория при естественото положение на хладилниците, говорим за – вертикалното. Поради тази причина и мърдането в легнало положение не е препоръчително.

При нас ще откриете най-различни варианти за плащането на хладилниците

Ако сте хвърлили око на определен артикул и искате да го купите от магазина в нашия сайт, чрез системата ни достигате до различни опции за заплащане. Имате възможност да придобиете хладилниците чрез плащане по банков път или чрез банкова карта. Разбира се, в случай че използвате „Наложен платеж“, трябва да дадете парите на куриера, който ще дойде. В случай че решите, че е по-рентабилно да платите разсрочено, може да стане, като изберете банка и какви вноски ще са ви удобни. Вече сте уверени, че оставяме на нашите клиенти да взимат всичко, което изискват така, както искат. Замалко да пропуснем – доставката на хладилници а и на всичко друго е безплатна!

Вижте шест храни, които да не държите в хладилници

Да, макар и да сме свикнали да държим всичко в хладилниците, става ясно, че съществуват храни, за които е по-добре да са на стайна температура. Все пак, ако желаем да задържим качествата и свежестта им. Проучихме темата и ще ви дадем топ шест на храните, които всички ние прибиаме в хладилниците, но за които е препоръчително да са на стайна температура. Говорим за следните храни:

1. Недоядена салата – на всички нас се случва да не изядем цялата салата. И почти винаги, за да да не се тъпчем, взимаме решение да я приберем в хладилниците. Това е погрешно! Ако направим така, салатата ще омекне, а и съществува опасност да усмърдим хладилниците гадно.

2. Домати – в случай че цените всички съставки в доматите, и на техния вкус, не ги прибирайте в хладилниците, най-ефикасно се запазват в температурата на стаята.

3. Хлябове – наистина хлебните продукти, стоящи в хладилниците, много по-бързо губят свежестта си.

4. Авокадо – ако не е в хладилниците, авокадото ще зрее както трябва и ще се запази за по-дълго време.

5. Чесън – мястото на чесъна не е в хладилниците, а някъде, където е проветриво.

6. Мед – не се бавете, а преместете всички буркани мед от хладилниците и ги подредете в шкафа.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Имате нужда от хладилници или нещи друго? Потърсете ни веднага!

Всички от нашия екип са на разположение на всеки ваш въпрос или ще ви дадат най-точното решение относно хладилниците. Ако не можете да вземете решение кой от вашите фаворити хладилници да вземете, колебаете се какви са плюсовете им ставнени с другите или просто желаете да разясните нещо, недейте да се бавите, а ни се обадете. За това съществуват много начини – въпрос на ваш избор. За въпроси по отношение на хладилници или нещо друго ще получите професионален отговор на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а при положение че въпросите ви са за отдел Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Щом хладилниците са удобни ефикасни, вече пестят енергийни ресурси и някои дори са „умни“ , добре е всички хора да поразсъждаваме върху каква ни е нагласата към тях. Нужно е да схванем потребността от висок клас хладилник и важните неща за живота ни, които носи той. Погледнете хладилниците в Top Market и вземете този, който ви е грабнал окото. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – необходими и все по-високотехнологични
Как се размразяват хладилници
Познавате ли правилата как трябва да се преместват хладилниците?
При нас ще откриете най-различни варианти за плащането на хладилниците
Вижте шест храни, които да не държите в хладилници
Имате нужда от хладилници или нещи друго? Потърсете ни веднага!