летни гуми

летни гуми

Летни гуми – Autobox

Няма спор, че летните гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се държи на шосето – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните характерни особености. Практиките сочат, още повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят модерен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат широки цеви за оттегляне на водата и улеи по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този модел летни гуми съдържа допълнително голям скоростен индекс и развита трайност на вътрешната структура, като обепечава запас от сигурност при опасни условия.

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три отделни модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми SYRON

Ненужно е да се двоумите или тревожите за това какъв тип летни гуми да предпочетете, тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате увереност и класа. Летните гуми на производителя SYRON включват немалко предимства преимущества на съответните условия пред останалите конкуренти. Изрично е, че по някой път на пътната настилка има предпоставки да се зародят внезапни и лоши обстоятелства.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – допълнителни предимства

Немислимо е да не обърнем внимание и на наличието на още редица предимства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири големи водни проводници, които дават гаранция за спокойствието Ви при вече отбелязания аквапланинг; полегати, кълбовидни раменни повърхности, които се влияят незначително от шосето и посредством които се прецизира движението и се редуцира опасността от някакво голямо обезобразяване; модерната сликова смес, която отпимизира движението на незасъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, посредством който се извършва еднакво разположение на напрежението при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-отмерено. Летните гуми на марката SYRON притежават други любопитни и съществени характерности. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-благоприятно сцепление в изненадващи ситуации; технологията, която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които ведно с изброените до този момент такива, правят търговеца на съответните летни гуми изключително съревнователен и първокачествен, което от своя страна е предпоставката да се конкурира успешно с най-известните фирми в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много. Заслужава респект и факта, че при изработката на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба доста по-олекотени материали, което свежда теглото на летните гуми до незабележимото. Това дава шанс за по-мащабен пробег и по-ограничен харч на гориво.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съставени са от по-солидна смес на предпазителя и вече помената методика за добавъчно изстудяване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за сериозна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани пътни платна.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват образцово сцепление и маневреност и гарантират по-скоростно прекосяване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-широки външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, особено при голяма скорост; гъвкава жичка на коланите, които гарантират по-качествена обратна връзка с пътната настилка и внимателно управление. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става дума за сцепление и прецизност на шофирането – това ги превръща в прекрасен избор за ситуации, в които се изисква върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават предани на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на производителя да създава смайващо чувство от шофирането. Гамата включва размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Syron – възлови плюсове

Възлово превъзходство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се смекчава евентуалността за появата на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава, тъй като летните гуми на SYRON са с много ниски равнища на звук, лукс при каране, сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-ценното нещо, от което има потребност един шофьор. Нещо повече, SYRON са от онези фирми, които включват в собствените си модели модерната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена протекция против нейното нагряване. Изводът от това е, че летните гуми механически стават приложими за още по значителен пробег и значителна трайност даже и при каране с сериозна скорост.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-големите и успешни фирми в интернационален аспект. Още от основаването си през 1967 година, марката се развива непрестанно в тон с най-иновативните технологии и направления на пазара, за да подсигури комфорта и безопасността на водачите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis са съставени от специфични свойства и привилегии. Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги превръща в особено дълготрайни, и имат относително дълголетен живот, дори и при неточно износване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите улеи и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с практичен каркас, които отпимизират контрола и стабилитета на пресечен терен.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на търговеца за България и ви предлагаме много елитни и достъпни оферти! Имайте вяра на офертите на AutoBOX! Освен предложенията ни за летни гуми обърнете внимание на: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми – Autobox
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми SYRON
Летни гуми SYRON – допълнителни предимства
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми Syron – възлови плюсове
Летни гуми Maxxis
Като за финал